<

На ремонтно-механічному заводі в Нововолинську «виникла пожежа»: рятувальники провели навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:48 | 11.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 3

11-го березня рятувальники провели гарнізоні тактико спеціальні навчання на ДП Нововолинському ремонтно-механічному заводі.

Так, згідно з легендою, о 10:56 на пункт зв’язку 5-ї ДПРЧ міста Нововолинськ поступило повідомлення про те, що виникла пожежа в виробничому цеху №3 на ДП Нововолинському ремонтно-механічному заводі за адресою: місто Нововолинськ, вул. Шахтарська, 53.

Пожежу виявив завідуючий цеху, який організував оповіщення та евакуацію працівників, виконавши першочергові заходи з ліквідації умовної пожежі до прибуття рятувальних підрозділів.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів, перше відділення
у складі ланки ГДЗС провели рятування одного з працівників підприємства та передали працівникам екстреної медичної допомоги, тим часом друге відділення рятувальників у складі ланки ГДЗС ідуть на пошук газового балона, який знаходиться в осередку пожежі, для його евакуації.

Друге відділення здійснило охолодження газового балона та провело евакуацію на безпечну відстань від пожежі. Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі.

Особовий склад 5-ї ДПРЧ діяв чітко й злагоджено. Завдяки  цьому, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати. До ліквідації надзвичайної ситуації долучалися працівники 5-ї ДПРЧ, екстреної медичної допомоги, Нововолинського відділення Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області, та працівники ДП Нововолинського ремонтно-механічного заводу.




коментарів: 3
  1. А тиждень тому на Ливарному покалічело робітника,і це не навчання.Чому немає про цей випадок інформації.Прокоментуйте будь ласка”всебачащий”. БУГ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер