<

На дорогах Нововолинська з’явилася нова розмітка: мешканці незадоволені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 23.08.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6861
/ коментарів 16

23-го серпня у Нововолинську на вулицях Святого Володимира та Шахтарській змінили розмітку. Відтепер там по три смуги руху.

На вулиці Святого Володимира зробили дві смуги зі сторони Шахтарської, одна – в протилежному напрямку. На Шахтарській – дві смуги руху в бік траси, одна – до «Стометрівки».

Мешканці міста незадоволені новою розміткою. Говорять, що таке рішення зовсім недоцільне, їхати стало незручно. Через припарковані авто доводиться виїжджати на зустрічну, а одна смуга зовсім буде зайнята, бо парковок у центрі місті мало, щоб водії там залишали транспорт.

У коментарях люди пишуть, що втратила сенс і табличка із зеленою стрілкою на перехресті Шахтарської та Святого Володимира, тепер і наліво, і направо потрібно повертати з однієї вузької смуги, тож доведеться чекати, якщо авто попереду їде ліворуч, або прямо, та зупинилося на червоне світло. Також стару розмітку ще добре видно на дорозі, тож важко розібратись, де яка.




коментарів: 16
    • Скрізь де дозволяє ширина проїжджої частини повинна бути смуга для повороту на ліво куди дивиться поліція чи тільки штрафи годні виписувати?

  1. Криві дороги зате помальовані Знову гроші пизд..ть Дітям на садочки краще віддали б Фарба не з дешевих Та і проект вартує. На світлині не три а чотири смуги

  2. І шо тепер, хтось буде то рішати якось, може Карпусь шось покомандує розбереться, а то шось його не видно і не чути.. чим він там займається не ясно.. художніки блін. Кстаті як їхати від шахтарської в центр там біла біля бордюра взагалі нашо?

  3. Отако треба змінити хоча б що небудь
    Бо більше нова влдаа нічим похвалитися не може
    Тож бодай розмітку нову зроблять
    Дійсно безглуздо і непродумано вийшло
    Але ж то попєрєдники стару малували то треба срочно поміняти

    До речі а як там із зверненням підприємців до мера щодо незаконного нарахування оплати за теплопостачання?
    Щось мовчить мер

    • ++++ за постачання, а є якась петиція чи колективне звернення чи позов щодо нарахування за постачання влітку?

    • Якщо нарахування незаконне подавайте до суду, а якщо так пописати, то немає чого нагнітати.

  4. Якщо правильно б паркували автомобілі, то нічого не потрібно було б робити…. люди, навчіться паркуватися, особливо бусами, а то права купити купили, а ось навичок водія~ забули придбати….
    Ще потрібно на площі розмалювати !

  5. Напевно краще спочаку зробити дороги, привести їх до нормального, безпечного стану і облаштувати грамотно інфраструктуру навколо, а вже потім, наносити розмітку. Добре, що хоч бардюри не побілили, це вже радує )))

    • А я не міг поняти чого не вистачає.. побілених бордюр.. Думаю раніше завжди все гарно було, а то якось мрачно. Краще б бордюр побілили замість тих художеств по розмітці.

  6. Нова розмітка – напевне найбільша проблема міста під час війни.
    900 тис грн – це скільки допомоги можна було б придбати для наших захисників…
    Як Ви – депутатський склад , мерія міста, після перемоги, будете дивитись в очі нашим воїнам.
    Невже на ці кошти не можна було придбати щось потрібне для армії.
    Я не стверджую що Ви ні чим не допомагаєте…
    Але мені здається – мешканці міста без розмітки, без великого ямкового ремонту доріг якось би пережили до перемоги, а на зекономлені кошти могли б придбати багато чого , порадившись із волонтерами…
    І це напевне зберегло б не одне життя…

  7. А от від старих збираєшся з уваги а за новими навчіться паркуватися як треба стусовно розміток ➕і ти не будь вайлом

  8. По Шахтарській від світлофора з вулицею Св. Володимира до автостанції одна смуга. Від траси дві. Стояв на світлофорі на трасу з ввімкненим лівим поворотом, за мною теж авто з лівим поворотом. Стоїмо на своїй смузі. Нас обгоняє бус(їде як би по встрічній смузі, через сплошну) і робе лівий поворот, підрізаючи нас. І таких випадків буде море. Поки не будуть звертати увагу на розмітку на дорозі. Або треба ще купу знаків понавішувати над проїзжою частиною з вказівкою які полоси в яку сторону їдуть. А це знову додаткові витрати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця