<

На автомобіль для поліцейського громади з бюджету Нововолинська виділили 550 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 15.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1042
/ Коментарі відсутні

У Нововолинській громаді за кошти місцевого бюджету придбають автомобіль для поліцейського офіцера громади. Ще один куплять за державні кошти.

Гроші для покупки автівки, а це 550 тисяч гривень, виділили з казни Нововолинська 14-го липня на сесії міськради.

Міський голова Борис Карпус зауважив, що, за умовами проєкту, один автомобіль потрібно купити за власні кошти, тоді інший, такий самий, придбає держава.

За його словами, вже через кілька місяців у громаді працюватимуть два шерифи. Один у Грядівській сільраді, інший у Благодатному. Наразі вони пройшли конкурсний відбір і поліграф, а днями відправляться на спеціальне навчання, яке триватиме 2,5 місяці. І вже тоді приступлять до виконання своїх обов’язків.

Купівля автомобіля для дільничих офіцерів поліції стала можлива завдяки перевиконанню бюджету громади за І півріччя.

“Зараз ми можемо перерозподілити кошти, а це 5 мільмійонів 758 тисяч гривень, які надійшли від перевиконання бюджету в І півріччі. Й використати їх на розвиток міста”, – зазначив мер.

Відтак, додаткові кошти були виділені на ямковий ремонт місцевих вулиць, 2 мільйони гривень – для придбання рентгенхірургічної установки для Центральної міської лікарні та один мільйон 477 тисяч гривень – на поточні ремонти шкіл та дитсадочків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця