<

Місто – не пасовище! Жителі Нововолинська проти випасу кіз біля “Рідного Краю”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 25.04.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ коментарів 6

На сайті Нововолинської міськради є петиція щодо недопущення випасу свійських тварин (кіз) на території дитячих майданчиків в районі супермаркету “Рідний Край”.

Автором петиції є ісцеві жителі хочуть бачити місто окультуреним, чистим, таким, де можна було б відпочити дітям, особливо весною. Вони також хотіли б, щоб дитячі майданчики були незасміченими, щоб приємно проводити час і дітям, і дорослим, а не тільки козам.

Дитячий майданчик буває переповнений малюками. Бажаючих прийти сюди з дітками і побавитися вистачає.

Жителі, сподіваючись, що місцева влада візьме до уваги висловлені по­бажання щодо невипасу тварин на території дитмайданчиків на вулиці Стуса, звернулися у формі петиції.

Станом на 25 квітня петицію підписали 14 осіб з 200 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 

Хоч петиція поки не набрала необхідної кількості голосів, вкотре хочеться достукатися до людської свідомості і закликати берегти, а не нищити красу міста та не псувати людям настрій.




коментарів: 6
  1. А кози чим вам заважають, чи вони смiтять. Ви ще заборонiть котам i собакам. Поставьте забор щоб тiльки дiти бавились, а дорослi не могли навiть заходить. Найбiльше смiтять дорослi, a не тварини. Не займайтесь фiгньою, а займiться чимось корисним!!!

  2. Так вже і усі нововолинці проти! Хай тільки за себе розписуються! Немає інших проблем у людей бо усе добре? Нічого потерпіть трохи, уряд Гройсмана з 1 травня новими високими тарифами на газ, воду та електрику зробить вас усіх цапами-відбувайлами!

  3. Чим заважають кози?
    Так давайте ще корів будем випасати
    а в міськраді заведемо свиней, гусей, коней. А нє, там вже таке є.

  4. Кіз випасає на Шахтарському одна і таж бабуля.Прикольно,але ще в 90-х та сама бабуля (на вигляд років -70)випасала кіз.Мені тоді було 22.Дунклан Маклаут-їйбогу.А засирають в місті самі мешканці,ане кози.Хоч і погоджуюсь,їм (козам) місце на полі.

  5. Ну дивні наші люди, немає слів. Щоб місто було окультуреним і чистим потрібно самим не смітити і щось для цього робити. Почніть з себе, а не з бідних тваринок!

  6. А те що ті кози заважають руху на дорозі нікого не бентежить????мені вже 4 рази під колеса лізли на мікрорайоні!!!!школа душити але це і не нормально де ж таке бачено????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця