<

Медики Нововолинської лікарні врятували життя дитини після ДТП

21:06 | 13.07.2023 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
1418
/ коментарів 11

Медики Нововолинської лікарні врятували життя дитині. 12-річний хлопчик був госпіталізований «швидкою» з травмами внаслідок ДТП із внутрішньочеревною кровотечею.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці медзакладу.

Після огляду дитячим хірургом був встановлений діагноз: тупа травма живота, розрив селезінки. Даний стан потребує надання невідкладної медичної допомоги.

«У терміновому порядку було проведено оперативне втручання: Спленектомія (видалення селезінки). Пацієнт втратив багато крові, тому одночасно потребував негайного переливання. Завдячуючи нашим донорам, постійно має запаси, які зберігаються у морозильних камерах. Операція пройшла успішно! Маленький пацієнт уже виписаний додому», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Нововолинську на трасі Р-15 трапилася ДТП за участю неповнолітніх велосипедистів




коментарів: 11
  1. синок алкашки зечки, лупить дітей, ходить по смітникам, обзиває всіх підрят, курить. Зафіксовано на камеру. Постійно визивається поліція на цю сімейку. Соцслужбам глибоко начхати. Кажуть допомагати їм. Хай далі пиячить, нічого не робить в домі, не здає гроші на ремонт, обзиває, а ви давайте їй їсти, допомагайте

      • Залиш мене в спокої зі своїм релігійним євреєм, я не маю ніякого відношення до них, я слов’янин. 21 століття, не середньовіччя, пора вже братися за розум. І ніхто мене не прощав і не давав подачки, все здобуваю своїми руками і розумом, а не звинувачую і перекладаю відповідальність в своїх проблемах на не існуючих міфічних істот.

  2. Управа на них знайдеться. Якщо написати заяву на “хорошу” начальницю жека, за брехню, хорошу харакиеристику для зечки. А свідки на роботі постійно жаліються на неї, що п’яна спить на лавочці, не прибирає

  3. Соняна 13, прийдіть полюбуйтеся як живуть з хорошою харектеристокою, обшарпана стіна, вікна, старий шифер і безпорядок під вікнами відразу в очі кидаються.

    • Не раз бачили як цей малий мамашу п’яну вів під руки. Лупить його, шо дім трясеться, малий кричить допоможіть, рятуйте. А ще скільки під вікнами в 1-3 ночі кричав-мама пусти. А та кричала я нікаво не сабіраюсь ждать. То поки сусіди її не вмовили впустити сидів на дворі. А соцслужби чомусь вірять її сльозам, а не в те, що перед носом. Одна вийшла з їхньої квартири каже там задохнутися можна так смердить. Що за служби в нас. Треба телеканал визивати бо малому прийде капець.

    • він постійно під машини кидається, мамаша не виховує його. На зауваження матюкає всіх. В них тут вседозволеність.

  4. Ага, тільки з лікарні вийшов, вже бігає, гепотить по підлозі. Як же вони дістали, невже у нас законодавство не працює. Постійно щось виробляють, то сміття замітає під забори сусідам, то кидають сміття за забор, то музика на всю, ногами топчуть, що стіни трясуться. А малого свого як матюкає, лупить. А потім відбрехується ета ви всьо придумалі, ви всьо врьотє, света нєт, камєра не работала, нічєво нє дакажітє. Зачєм дєлать рємонт всьо равно завалітся. Ну точно московська порода. І управи ніякої, соціальні працівники покривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота