<

Майбутні журналісти поспілкувалися з міським головою Борисом Карпусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:53 | 30.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
688
/ коментарі 2

29-го листопада вихованці Нововолинського Центру дитячої та юнацької творчості, котрі займаються на гуртку журналістики, а також представники пресцентру Нововолинського наукового ліцею завітали у міську раду на зустріч з очільником громади.

Борис Карпус протягом години у форматі «питання-відповідь» розмовляв з майбутніми журналістами, повідомляють на сайті міської ради.

Діти активно цікавились питаннями модернізації закладів освіти, покращенням їхньої матеріально-технічної бази, оновлення міського озера і парку культури та відпочинку, налагодженням роботи комунальної галузі, покращенням інфраструктури міста.

Окремі питання стосувалися екології та доступності у Нововолинській територіальній громаді, безпеки у місті та напрацюваннями у галузі молодіжної політики.

Борис Карпус відповів на усі питання, коротко поінформував дітей про зроблену роботу за рік та поділився планами на найближчі роки.

Організував зустріч редактор газети «Наше місто – Нововолинськ», керівник гуртка журналістики Нововолинського центру ДЮТу Ігор Лісовий.




коментарів: 2
  1. “котрі займаються на гуртку журналістики” – так пише журналіст?
    “також представники пресцентру Нововолинського наукового ліцею” – є такий у Нововолинську? Де?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер