<

Кошти, зібрані на допомогу Роману Гальчику, витратили на реанімацію та доставку тіла до Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 31.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
37
/ Коментарі відсутні

Кошти, які збирали на лікування онкохворого 3-річного Романа Гальчика з Нововолинська, витратили на реанімацію. Також за рахунок суми, яка залишилася, 1-го серпня доставлять тіло хлопчика додому в Нововолинськ. В четвер, 2-го серпня, його поховають.

Нагадаємо, серце Ромчика зупинилося зранку 31-го липня. Після 10-ти місячної боротьби за життя хлопчик помер у реанімації Турецької клініки перед черговим курсом хіміотерапії.

На сторінці допомоги в інстаграм повідомили, що збір коштів припинено. Гроші, які були зібрані спільними зусиллями, витратили на перебування Ромчика в реанімації – 2 800 доларів та перевезення тіла додому – 1 770 доларів.

“Рома став ангелом. Ти назавжди в нашому серці. Привезуть в Україну завтра ввечері, ближче до ночі. Похорон в четвер на 12:00 вдома в Нововолинську”, – написали в інстаграм.

Нагадаємо, Роман Гальчик долав агресивну форму раку – злоякісну пухлину головного мозку, біля якої виросли ще три. За 10 місяців він переніс дві операції, курси хімії та променеву терапію. У клініках Німечинни, Іспанії, Італії та Ізраїлю, куди зверталися батьки, хлопчику відмовили у лікуванні. Батьки покладали надії на турецьких лікарів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця