<

Катя Рибак з Нововолинська стала переможцем другого раунду “боїв” на проекті “Голос країни”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:35 | 27.04.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
44
/ Коментарі відсутні

Другий раунд вокальних двобоїв “Голосу країни 5” сколихнув країну! Зірковим тренерам Потапу, Тіні Кароль, Святославу Вакарчуку та Олександру Пономарьову довелось попрощатися вже майже з половиною учасників своїх команд, лишивши у проекті найсильніших вокалістів.

“Битви є, мабуть, найскладнішим випробуванням для мене, тому що ми починаємо прощатись”, – зазначив топ-продюсер Потап, який цього разу давав своїм підопічним непрості музичні завдання.

Катерині Рибак та Артему Захарову довелося закривати раунд вокальних двобоїв, – їм дісталася пісня зіркового тренера Олександра Пономарьова “Я ніколи тебе не віддам”. З нелегким завданням виконати авторську пісню у присутності самого автора краще впоралася Катерина, яка і буде боротися за перемогу у наступному етапі.

За правилами шоу, вісім учасників, що залишились у команді кожного тренера після вокальних боїв, будуть змушені заспівати ще раз: на цей раз пісню, з якою вони пройшли відбір на шоу. Після цього випробовування чекатиме вже тренерів, адже за результатами виступів їм доведеться обрати лише чотирьох вокалістів, які візьмуть участь у прямих ефірах “Голосу країни”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер