<

Катерина Рибак з Нововолинська вийшла заміж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:41 | 11.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
129
/ коментарі 22

Фіналістка «Голосу країни» уродженка міста Нововолинськ Катерина Рибак вийшла заміж. Обранець Катерини – танцюрист, партнер Олі Полякової у проекті «Танці з зірками» Степан Місюрка.

Про це вона повідомила в Instagram, – передає Район. Іваничі.

Подружжя взяло шлюб у незвичному вбранні. Катерина – в білому брючному костюмі, Степан одягнув чорні штани і білу довгу сорочку.

Нагадаємо, Катя Рибак – фіналістка п’ятого сезону вокального шоу «Голос країни», виконавиця саунтреків до найрейтинговіших українських серіалів, вихованка продюсерського центру «Парадіз» (м.Київ) та зразкової студії «Лодомир» (м.Володимир-Волинський, керівник Галина Тюрікова). Катерина – часта гостя у Володимирі-Волинському, куди її запрошують на різноманітні творчі конкурси, фестивалі та концерти.




коментарів: 22
  1. Так все рівно на них.. аж не зручно)))). Банальний піар). Бугу уже нема про що писати, аж роблять замовні публікації про речі які нікого не цікавлять….))

      • Тож не цікаво!! Це банальне нав’язування нецікавого суб’єкта людям для обговорень!! Буг – це платформа для новин! А це особисте життя людини яка нікому не цікава!!

      • та того і стільки цікавих зайшли подивитися що ж то за таке велике цабе у місті з’явилося)))

  2. Огого ото подія!!!Браво Бугу!В мене подруга виходить заміж,нехочете про неї написати??Складається враження що вас замовили

  3. Люди чого так погано реагувати! Тільки та людина яка незадоволена власним життям напише всяку погань…Шкода що не можна порадіти за дівчинку яка хоть з хорошої сторони гарно показала наше місто на екрані телевізора тай взагалі в Україні …І я рада що в нашому місті є такі таланти, і є про кого писати!! Краще читати такі хороші новини аніж про всяку погань яка краде,нищить і займається всякими дуростями .Мої вітання молодій сім’ї !!!Любові вам взаєморозуміння і взаємопідтримки!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер