<

«Карітас-Волинь» розпочинає щорічну благодійну акцію «Різдвяна свічка»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 14.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Волинський обласний благодійний фонд «Карітас-Волинь» вже шостий рік поспіль підтримує всеукраїнську акцію «Різдвяна свічка».

Мета акції полягає у розповсюдженні спеціально виготовлених свічок. Свічки мають особливість, бо до їх виготовлення долучаються діти та молодь з особливими потребами. Дана благодійна ініціатива має подвійне завдання: не лише зібрати кошти для допомоги потребуючим дітям, але й звернути увагу кожного з нас до проблем дітей, що живуть поряд з нами і перебувають у кризових обставинах життя. Ми не можемо їх не помічати і повинні розуміти, що допомогти їм не вимагає великих зусиль. Це і добре слово, і виділені кошти чи одяг, їжа, і увага, і психологічна підтримка, і молитва. Щороку завдяки служінню Карітасу діти мають можливість брати участь у літніх оздоровчих таборах, відвідувати пізнавальні екскурсії, долучатись до роботи навчальних груп, творчих гуртків, організовувати особливі свята.

Усі ці заходи – це, передусім, можливість показати дітям, що Бог і оточуючі люди люблять їх, висловлюють особливу увагу і піклування про їх майбутнє. Зібрані пожертви «Карітас-Волинь» спрямовує на допомогу потребуючим дітям-сиротам, напівсиротам, дітям з малозабезпечених і багатодітних сімей, ВІЛ-інфікованим, неповносправним дітям і молоді. В ході акції благодійні різдвяні свічки розповсюджуються в навчальних закладах, фінансових установах, підприємствах та інших громадських організаціях.

Якщо ви зустріли оголошення про цю акцію або побачили наші свічки з написом «Благодійна акція «Різдвяна свічка», не будьте байдужими, придбайте свічку (ціна – 15 грн.), і тим самим допоможіть потребуючим дітям. Також свічки можна придбати безпосередньо в «Карітас-Волинь» за адресою: м. Нововолинськ, вул. Св. Володимира, 3 (1 поверх).

Акція триває до 15 лютого 2016 року. Запрошуємо усіх милосердних приєднатись до наших благодійних заходів та подарувати потребуючим дітям світло надії. Кожна запалена різдвяна свічка – Ваш внесок в опіку соціально незахищених дітей.

Детальна інформація: (03344) 63212, 067 361 1271, 097 144 7089

www.caritasvolyn.com

https://www.facebook.com/events/482144965293213/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця