<

Із бюджету Нововолинська на підготовку освітніх закладів до нового навчального року виділено майже 4 мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 19.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
154
/ Коментарі відсутні

Майже чотири мільйони гривень виділили цього року із бюджету Нововолинська на комплексну підготовку освітніх закладів до нового навчального року. Левову частку суми – два мільйони дев’ятсот сімдесят тисяч використали на ремонт покрівель загальноосвітніх шкіл і дитячих навчальних закладів.

«У цьому році виділили і зробили на сьогоднішній день капітальний ремонт даху загальноосвітньої школи №5, де було залучено один мільйон п’ятдесят тисяч бюджетних коштів. Ми зробили капітальний ремонт даху школи № 6 де були залучені кошти – один мільйон гривень. Завершено ремонт даху дошкільного навчального закладу №5. Я хотів би відзначити, що ми на цьому об’єкті повністю завершили ремонт дахів дошкільних дитячих закладів які планували чотири роки назад», – розповів начальник управління освіти міськвиконкому Микола Остапюк, – повідомляє ВРДНТУ.

Загальноосвітня школа №4 ім. Тараса Шевченка одна з кращих у шахтарському місті. До першого вересня повністю готова – наголошує директор навчального закладу, заслужений працівник освіти України Таїсія Сачук:

«У нашій школі абсолютно всі класи готові до початку нового навчального року. Нам дуже приємно, що у нас щороку зростає кількість учнів. Цьогоріч на цілий клас. За парти сяде 473 учні. Це – 18 класів. Практично усе готове. Що ми не змогли зробити? Батьки просили спортмайданчик – зробити футбольне поле, сучасне. Ми не встигли. Будемо просити кошти у міської ради щоб ми це змогли зробити», – сказала вона.

У Нововолинську і селищі Благодатне діють вісім загальноосвітніх шкіл. Цього року за парти сядуть майже п’ять з половиною тисяч учнів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер