<

Грабували та били людей: двох братів з Нововолинська судитимуть повторно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 10.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ коментарів 10

Двоє раніше судимих братів з Нововолинська, які скоїли грабіж на ринку та в магазинах і побили продавчиню, знову постануть перед судом.

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення низки злочинів 36-річним та 37-річним мешканцями шахтарського міста, – інформує пресслужба прокуратури Волині.

Обидва – раніше судимі за крадіжки, старший – лише наприкінці червня цього року повернувся з місць позбавлення волі. Окрім того, до суду скеровано обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про вчинення ними інших злочинів проти власності (щодо молодшого – два, щодо старшого – один).

Увечері 4-го липня старший з братів завдав легких тілесних ушкоджень знайомому.

Зранку 10 серпня брати на території ринку в Нововолинську намагалися поцупити гроші з гаманця, який лежав на прилавку торгового контейнера. Поки молодший відволікав увагу свідків, старший викрав кілька купюр у різній валюті, завдавши власнику гаманця майнової шкоди на понад 14 тисяч грн.

Проте їхні злочинні дії були викриті – і зловмисникам довелося втікати.

Удень 21 серпня брати украли 3800 гривень з шухляди прилавку одного з магазинів шахтарського міста.

За тиждень по тому – пограбували інший магазин. Заволодівши майже 4 тисячами гривень, були викриті продавчинею й, утікаючи, кілька разів ударили її.

У вересні старший з братів викрав з одного магазину понад 3000 гривень, а з іншого – кросівки. До ще однієї крадіжки взуття він залучив свою 21-річну знайому, проте її на місці злочину з двома поцупленими парами бутсів затримали працівники поліції. Сам же зловмисник утік.

Затриманих згодом братів, а також їхню спільницю обвинувачують у вчиненні цих всіх злочинів. Подальшу їхню долю вирішуватиме суд.




коментарів: 10
  1. Ну цікаво скільки дадуть.
    Одного злодія посадили на 4.5 років за вкрадений мішок салітри.

    • Не знаю скільки їм дасть наш суд. Може і нічого не дасть. А от у США хлопці , мінімум, отримали за аналогічний злочин років 25 -30

  2. та відсидять пару років, а там ще й випустять раніше і будуть далі грабувати. Ну не можна у нас руки за подібні злочини відрубувати, самі подумайте більша половина можновладців років незалежності би у інвалідних візочках пересувалася

  3. наш гуманний кримінальний кодекс шанує шахраїв розбійників та гвалтівників

  4. Добре було б видрубувати-але то таке. Но коли попадаешся на лаву пидсудних за один и той же злочин-треба множити на 10.А чого?як так то тильки и читаеш-10 неоподаткованих 20 неоподаткованих минимумив. Множте на 10 на 20-так в США и е.

  5. Що там за крадіжку чи розбій, от недавно читав десь на сході один ублюдок задушив розбив та розшматував обличчя ножицями молодій матері п’ятирічної дитини, за вбивство з особливою жорстокістю отримав аж 12!! років. Може згодом попаде під який новий гуманний закон якоїсь авченко чи сравченко й того не відсидить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця