<

«Гостро стоїть питання нестачі медпрацівників у реанімацію, однак бажаючих немає» – головний лікар Нововолинської ЦМЛ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 21.04.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарів 16

У реанімаційне відділення лікарні в Нововолинську надалі терміново шукають медперсонал, та поки безрезультатно.

Головний лікар Нововолинської центральної міської лікарні Віктор Мороз зазначив, що дуже гостро стоїть питання нестачі медпрацівників. Однак, бажаючих поки немає, – пише сайт Нововолинськ.com.ua.

Нагадаємо, 16-го квітня на сторінці медзакладу у фейсбук подавали оголошення про пошук санітарок і медичних сестер. Готовим працевлаштуватися пропонують оплату праці в 4 кратному розмірі посадового окладу.

Лікарня в Нововолинську терміново шукає працівників у реанімаційне відділення

У коментарях зазначили, що у зв’язку з включенням НЦМЛ в якості опорної лікарні по COVID-19, було прийняте рішення, в першу чергу задля безпеки пацієнтів, розділити відділення реанімаціі на 2 окремі структури: для звичайних важких хворих та хворих уражених covid.

“Виходячи з цього, виникла потреба додаткового медперсоналу, який повинен забезпечувати обидва відділення.

Часу для пошуків обмаль, наявні працівники, які взяли на себе відповідальність боротися за здоров’я і життя хворих, вже виснажуються. Тому просимо відгукнутись медичних сестер та санітарок допомогти своїм колегам та забезпечити повноцінне функціонування реанімації.

Лікарня забезпечена в достатній кількості засобами захисту. Чекаємо вас у нашій команді”, – йдеться в дописі.

Додамо, як повідомляють на сайті, нововолинським лікарям, які зараз задіяні у боротьбі із коронавірусним захворюванням, роблять доплати. Медпрацівники отримують зарплату в 4 оклади.

З 9-го квітня медиків, які працюють у вогнищі коронавірусу, забезпечують 3 разовим безкоштовним харчуванням.




коментарів: 16
  1. Скоріше гостро стоїть питання призначення іншого, більш компетентного та менш жадібного головного лікаря

  2. Треба нашим медпрацівникам хто з короновірусом боретья, таки зарплати як в комунальних начальників, що навіть в час епідемії собі новеньки автівки Шкода Супер купляють. Ото буде по справедливому. Не? Думаю, що нововолинці будуть тільки За!

  3. Знаєте, що на днях сказали фельдшеру швидкої допомоги, якій регулярно через нестачу працівників доставляють зміни, а вона живучи за межами Нововолинська (транспорт не ходить, а попутку не завжди вдається “зловити”), по декілька годин витрачає на добирання додому, коли вона попросила якось допомогти з добиранням??? “ЗВІЛЬНЯЙСЯ! НА ТВОЄ МІСЦЕ 10 Є!!!”

  4. Пам’ятаю, як він сказав моїй дружині платити благодійний внесок, щоб стати на облік коли вона вагітна була, бо вона іногородня. Коли вона запитала стільки потрібно платити, його слова, цитую:
    Від п’ятсот і до міліона, скільки не шкода.

  5. Ну да, як брати 150 доларів за вакансію, то Мороз вумний. Тепер на ті бабки що назбирав з бідних медсестер і лаборанток хай наймає з за кордону працівників(

  6. Також не у захваті (м’яко кажучи) від деяких моментів у нашій лікарні. Але нам потрібно зараз подумати про те як побороти ту біду ,вірус. Ті лікарі самі бояться ту заразу принести додому. До головного лікаря і в мене питань багато. Критикувати зараз думаю не час ,а потрібно щось робити

  7. У попередній статті писало що проживанням і харчуванням забезпечують. А можете показати ті умови? Де саме і по скільки чоловік розміщуєте?

  8. БИДЛОТА ! ТИ КОЛИ БУДЕШ ЛЮДЯМ ГРОШІ ВІДДАВАТИ , ТІ ЩО БРАВ ЗА ВЛАШТУВАННЯ НА РОБОТУ . А ТЕПЕР ЙДИ САМ ПРАЦЮЙ ! НЕ СОРОМНО ЦИМ ЛЮДЯМ В ОЧІ ДИВИТИСЬ ?

  9. Мою невістку теж з роддому не виписували ,поки 500 грн не заплатить благодійних внесків….а в неї народилась третя дитина.І вік дітей 3,2 і новонароджене…з кого брали гроші???? Не соромно було??? Чек ми зберегли….

  10. Тут пишуть що лікарня забезпечена усім, а нещодавно писала жінка що швидка взагалі немає ніякого захисту , окрім масок, то як це так…….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця