<

Головне управління юстиції у Волинській області шукає нових держслужбовців у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 27.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ коментарі 2

Конкурс оголошений із 21-го травня.

Про це пише сайт міської ради Нововолинська.

Головне територіальне управління юстиції у Волинській області ( м.Луцьк, вул.Володимирська, 1) відповідно до ст.15 Закону України “Про державну службу” оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців:

– заступника начальника відділу державної виконавчої служби Нововолинського міського управління юстиції Волинської області.

Кандидати повинні мати вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста та стаж роботи за фахом чи в інших сферах не менше 3-х років.

– головного державного виконавця відділу державної виконавчої служби Нововолинського міського управління юстиції Волинської області;

– головного державного виконавця відділу державної виконавчої служби Нововолинського міського управління юстиції Волинської області (тимчасово на час відсутності основного працівника);

– старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Нововолинського міського управління юстиції Волинської області (2 посади);

Для консультацій і пропозицій та за додатковою інформацією звертатися до Нововолинського міського управління юстиції або ж до Відділу державної виконавчої служби кабінет№8 за адресою: м. Нововолинськ, вул. В.Винниченка, 14 тел: (244)24755.

До Головного територіального управління юстиції у Волинській області необхідно подати до 19 червня 2015 року наступні документи:

заповнену особову картку (форма № П-2ДС) з відповідними додатками; фотокартку розміром 4х6 см, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; копію документа, який засвідчує особу; копію військового квитка; копію трудової книжки, довідку про допуск до державної таємниці.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер