<

Фото дня: Кличко зробив селфі з головою Нововолинська та заступником мера Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 28.07.2021 / Володимир, Нововолинськ / , , , /
Перегляди
3010
/ коментарів 11

Мер Києва Віталій Кличко зробив селфі із міським головою Нововолинська Борисом Карпусом та заступником громади Володимира Ярославом Матвійчуком.

Світлину Карпус виклав на своїй особистій сторінці в фейсбуці, зазначивши, що відвідав XVI український муніципальний форум за підтримки Асоціації міст України.

“Мав нагоду особисто поспілкуватися з головою Асоціації Віталієм Кличком. Заручились підтримкою реформ, що розпочались у Нововолинську та Володимирі. Форум триває. Знайомлюся з колегами з інших міст і громад України, обмінюємося досвідом”, – йдеться у дописі.

27-29 липня Асоціація міст України проводить в Одесі XVІ Український муніципальний форум. Український муніципальний форум – майданчик для дискусій та вироблення спільної позиції органів державної влади і Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування. Учасниками XVІ Форуму стали голови громад, депутати місцевих рад, представники центральних органів державної влади, парламентарі, закордонні гості.




коментарів: 11
  1. Чи не пора вибрати ще одного міського голову – для роботи? Першого обраного залишити для семінарів, форумів, обговорень і т.д.

  2. Шось в Бора на один зуб поменшало, а в заступника під носом шось вискочило.
    Ці події якось пов’язані з Кличко?

    Долгов’язий шо на форумах шо на похоронах – аби заселфітись.
    Три дэбіла – это сила!

  3. “Асоціація Міст України” – це громадська організація, яку може створити будь-хто. І в яку, котрогось милого всі мери міст перераховують, мільйонними сумами?, якісь членські внески. За що? І що доброго вона зробила для Ново(ВОР)волинська?

    • Українець не вміє обирати…бо не думає,а вірить обіцянкам… Таки заслуговують таку владу.

  4. Та нормально влада! Будьте оптимістом, та спробуйте найти хоч ОДИН позитив, і Вам стане легше. Якщо Вам вдалося знайти, то поділіться з нами.

  5. Та майбахівщина то й правда вміє тільки що триндіти селфітися та бухати. Але з іншого боку, бачили очі що вибирали

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер