<

Фасад спортзалу та їдальні школи №2 у Нововолинську до кінця грудня планують доробити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 13.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У нововолинській школі №2 тривають роботи з термомодернізації фасаду, який перебуває в аварійному стані. Роботи виконують на частині фасаду, де знаходиться їдальня та спортзал та до 25-го грудня орієнтовно мають завершити.

13-го грудня в стінах навчального закладу вкотре побували помічники народного депутата Ігоря Гузя. Андрій БокочВолодимир Шаповал та Олександра Струбицька обговорили з керівництвом школи та підрядником Ігорем Новосадом процес виконання робіт.

Директор підприємства «Нова Аркада» запевнив, що до кінця грудня, близько 25-го грудня об’єкт планують здати. За його словами виконують усі роботи, які передбачені в кошторисі.

Однак у дирекції навчального закладу виникло питання щодо діри, яка утворилася зсередини приміщення внаслідок стягування. За словами Новосада, додаткових робіт зсередини згідно кошторису не передбачалося і чи залатають стіну, залишається питанням.

Помічники праламентаря раз на два тижні бувають на об’єкті, щоб проконтролювати якість виконання робіт та процес освоєння державних коштів.

“По фасаду школи довго затягували з початком робіт, була насторога, що не встигнуть їх виконати. За два тижні ми знову повернемося і сподіваємося побачити тут завершені роботи та задоволений колектив школи. Спільна робота має дати хороший результат”, – зазначив Бокоч.

Нагадаємо, фасад школи обсипається і становить небезпеку для школярів та перехожих. Питання гостро стоїть не один рік. На приміщенні навчального закладу навіть нанесенні відповідні попередження.

З державного бюджету за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя, якого колектив навчального закладу та батьки просили допомогти з проблемним питанням, було спрямовано 1 мільйон гривень. Додатково на роботи виділили 300 тисяч з обласного бюджету. Тож частково фасад школи відремонтують.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок