<

Двом шахтарям із Нововолинська Президент присвоїв звання «Заслужених»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 31.08.2020 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
72
/ Коментарі відсутні

Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня шахтаря нагородив українських гірників та людей, які мають безпосереднє відношення до галузі. Серед них і двоє працівників нововолинських шахт – Василь Дуда, що працює на шахті №9 “Нововолинська” та Віталій Лечинський – на “Бужанській”.

Окрім орденів, працівники шахт Донеччини, Волині, Львівщини, Луганщини та Дніпропетровщини отримали почесні звання. Так, зокрема, двоє волинян стали заслуженими шахтарями України. Про це йдеться на сайті глави держави.

За вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави, забезпечення сталої роботи вугільної промисловості, високий професіоналізм почесне звання “Заслужений шахтар України” присвоєні:

  1. Лечинському Віталію Едуардовичу – електрослюсареві підземному відокремленого підрозділу “Шахта “Бужанська” державного підприємства “Волиньвугілля”;
  2. Дуді Василю Семеновичу – заступникові начальника дільниці відокремленого підрозділу “Шахта № 9 “Нововолинська” державного підприємства “Волиньвугілля”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер