<

Для осіб старше 45 років провели семінар у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 29.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Днями у стінах Нововолинського міського центру зайнятості відбувся  семінар для осіб старше 45 років за участю представників Нововолинсько-Іваничівського управління Пенсійного фонду України.

Мета заходу зміна уявлення про перспективи професійної самореалізації осіб старше 45 років, інформування про активні заходи служби зайнятості щодо сприяння зайнятості, ознайомлення зі змінами у пенсійному законодавстві,- повідомляє сайт міської ради.

Розпочала захід заступник директора Нововолинського міського центру зайнятості Ірина Олійник,  яка проінформували учасників семінару про ситуацію на ринку праці, Порядок та умови видачі ваучера,  нові сучасні технології, які використовує служба зайнятості у своїй роботі. Зокрема, основну увагу акцентувала на сервісі «Електронної черги реєстрації безробітних», можливості створення відео-резюме, проведення скайп-співбесіди з роботодавцями з метою прискорення працевлаштування.

Начальник Нововолинського відділу з питань призначення, перерахунку та виплат песії Надія Мундровська ознайомила присутніх з переліком послуг, які надає Пенсійний фонд. Зазначила, що кожен громадянин має право звернутися до згаданої організації з пакетом документів для перевірки їх достовірності, правильності заповнення та доцільності подання документів для призначення пенсії. Присутнім було роз’яснено, що працівник, який працює без укладання трудового договору залишається без страхового стажу. І як наслідок незарахування цього періоду роботи для нарахування пенсії, і тих видів соціальної допомоги, які прив’язані до розміру зарплати.

Зустріч пройшла в активному діалозі.  Всі учасники отримали кваліфіковані відповіді та інформаційні матеріали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер