<

Для учнів Нововолинської громади провели навчально-польові збори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:09 | 7.05.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
32
/ Коментарі відсутні

7-го травня у Нововолинську для одинадцятикласників громади провели навчально-польові збори, які передбачені програмою предмету «Захист України».

Триденні навчання проходили з 5-го по 7-ме травня, участь в них взяли 150 учнів Нововолинської громади. Проводили заняття інструктори з Володимир-Волинського районного центру підготовки територіальної оборони.

Нагадаємо, 6-го травня на полігоні поблизу Володимира провели стрільби для учнів.

Як розповів учитель Нововолинського ліцею №8 Віктор Поліщук, 7-го травня відбулися тактичні відпрацювання знань, які здобували школярі в 10-11-му класі. На трьох локаціях в міському парку учням провели заняття з показу зброї, елементів тактичної підготовки та надання медичної допомоги. Також випускникам продемонстрували основи самозахисту та ножового бою.

Для навчальних вправ використовували ММГ автомати (макети масогабаритні), з яких неможливо здійснити постріл. Відносно інших характеристик, демонстраційні зразки ідентичні до оригіналів: розмір, вага.

Провели збори за сприяння Володимир-Волинського районного центру підготовки територіальної оборони, який було створено з ініціативи голови райради Віктора Хиця та завдяки підтримці депутатів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця