<

Чим зайняти дитину після уроків у школі в Нововолинську? БУГ знає відповідь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:30 | 17.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
134
/ коментарі 2

Журналісти інтернет-видання «Буг» вирішили дати відповідь на питання, яке, напевне, цікавить усіх нововолинських батьків: «Чим зайняти дитину після школи».

До закладів,  де діти можуть провести своє дозвілля, у нашому місті можна віднести: Нововолинський центр дитячої та юнацької творчості (НЦДЮТ), Нововолинську дитячу школу мистецтв та Нововолинську дитячо-юнацьку спортивну школу.

У Центрі дитячої та юнацької творчості всі гуртки об`єднані у 4 відділи: художньо-естетичний, еколого-натуралістичний, туристично-краєзнавчий та науково–технічний. У закладі функціонує відділення Малої академії наук «Оріон», де діти старших класів мають змогу писати наукові роботи та захищати їх.

“Жодної плати за заняття та благодійних внесків тут немає, адже все фінансування надходить із міського бюджету”, – зазначає заступник директора Людмила Височанська. Для тих, хто вперше буде відвідувати заняття, навчання розпочнеться з 15-го вересня.

До складу художньо-естетичного відділу належать: народний гурток «Фітодизайн», зразковий духовний оркестр, естрадно-вокальний спів, ансамбль народного танцю «Щасливе дитинство», драматичний колектив «Пролісок», вокальний ансамбль «Паросток», ансамбль скрипалів, ансамбль бандуристів, гурток читців та гурток бальних танців.

dsc_1029

Еколого-натуралістичний відділ запрошує школярів на такі гуртки, як «Юні квітникарі», «Юні охоронці природи», «Художній розпис по дереву», «Захоплююче лозоплетіння» та ін.

Основною метою туристично-краєзнавчого відділу є виховання і навчання дітей засобами туризму. Всі гуртки поділені за 3-ма принципами: юні туристи, пішохідний туризм та спортивне орієнтування.

До науково – технічного відділу входять: технічний дизайн, оригамі, автотрасове моделювання, гурток образотворчого мистецтва, різьблення по дереву та ін.

dsc_1050
dsc_1042
dsc_1039

Нововолинська дитяча школа мистецтв радо приймає дітей – любителів музики, малювання та танцю. Заняття тут проводиться на платній основі. Діти мають змогу оволодіти різними музичними інструментами та відвідати заняття образотворчого мистецтва.

Обов’язковими до вивчення для учнів, які відвідують музичне відділення, дисциплінами є спеціальність, сольфеджіо, музична література та хор або оркестр.

dsc_1060
dsc_1058

У Нововолинській дитячо-юнацькій спортивній школі функціонує 7 відділів: спортивна аеробіка (з 6 років), баскетбол(із 9 років), гандбол (із 9 років), бокс (із 10 років), греко-римська боротьба (з 10 років), легка атлетика (з 10 років) та футбол (із 6 років). Заняття проводяться безкоштовно.

Серед тренерів – заслужені тренера України, котрі допомагають талановитим дітям досягти висот у спортивній кар’єрі.

Як спрямувати енергію дитини у правильне русло- вибір за вами, батьки.

dsc_1097
dsc_1026
dsc_1101
dsc_1104
dsc_1106




коментарів: 2
  1. Давно вже пора в місті побудувати сучасний спортивний комплекс з басейнами.А так дозвілля краще чим у Іваничах,та набагато гірше чим у Луцьку,де є дійсно чим зайнятися не тільки дітям а також і дорослим. А так у Новіку все по мінімуму

  2. Добре. Всё з 9ти та 10ти рокiв. Футбол з 6ти. А куди можна ходити дiвчаткам 6ти рокiв крiм аеробiки?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця