<

Чоловік, який у Нововолинську розбив двері в аптеці, уникнув відповідальності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 30.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

5-го вересня нетверезий чоловік пошкодив вхідні двері в аптеці та магазині на 15-му мікрорайоні у Нововолинську. Суд закрив провадження про притягнення до адміністративної відповідальності хулігана, у зв’язку із закінченням строків накладення стягнення.

Про це йдеться в постанові Нововолинського міського суду від 23-го грудня.

В протоколі про адміністративне правопорушення зазначено, що житель Нововолинська, перебуваючи по проспекту Степани Бандери в стані алкогольного сп’яніння, в емоційному стані умисно розбив камінням скло дверей в магазині та аптеці, чим вчинив дрібне хуліганство.

Станом на 23-те грудня 2019 року минули строки притягнення особи до адміністративної відповідальності.

Згідно ч.2 ст.38 КУпАП стягнення може бути накладено не пізніш як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні – не пізніш як через три місяці з дня його виявлення.

Суд постановив закрити провадження у даній адміністративній справі про притягнення до адміністративної відповідальності хулігана, у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення.

БУГу також відомо, що збитки, завдані аптеці, чоловік не відшкодував.




коментарів: 6
  1. Ось вам і відповідь чого дурні і бідні. В США за подібне мужик би по мінімуму пару років на нарах би попарився

  2. Не вопрос, всё правильно, Закон есть Закон. Если сроки прошли, то всё правильно суд решил. НО при этом кто-то виновен в превышении сроков. Значит надо привлекать этих “героев”, из-за которых суд просто не смог по Закону привлечь виновного к админ. ответственности и присудить компенсацию мат. ущерба.
    Ну что не так?
    Но кто то ответить ДОЛЖЕН!

  3. значить треба було затягнути ту справу, розбив би хтось інший , то вже на другий день по судам затягали б ……. ДА ЗДРАВСТВУЕТ НОВОВОЛЫНСКИЙ СУД – САМЫЙ ГУМАННЫЙ СУД В МИРЕ

  4. Країна чудес!!!!Тільки в нас так може бути, зробив злочин і ні в чому не винен.Молодці, що тут ще скажеш….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер