<

Біля недобудови на 5-му мікрорайоні Нововолинська навіс може впасти скоріше, ніж цегла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 14.04.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
13
/ 1 коментар

На 5-му мікрорайоні міста Нововолинська люди, що проживають біля недобудованої багатоповерхівки, б’ють на сполох.  Жителі кажуть, навіс, під яким ходять щоденно дорослі і діти, вже давно у неналежному стані.

У жителів будинків 15, 16, 17 є чотири великі проблеми. Перша – це наркомани, які облюбували місце у недобудові і приходять сюди щоденно. Далі – водії, які справляють нужду прямо на першому поверсі багатоповерхівки і нема на них “ніякої управи”. Також “європейські” бетонні плити у дворі, минаючи які в кращому випадку можна просто впасти, не зламавши собі нічого. На 2016 рік ЖКО обіцяє зробити тут ямковий ремонт. А ще навіс біля арки, який береже мешканців будинків від обвалення цегли. Однак люди нарікають, що безпечно проходити тут не виходить, бо навіс старий і прогнилий.

Вони вже неодноразово скаржились на підвищення небезпеки у  дворі, проте відповіді від владних інстанцій поки немає.

Реалії Нововолинська змушують жителів бути пильними і дивитися не лише під ноги на розтрощені плити, а й угору, аби чого не впало. До ям на дорогах, тротуарах та хамовитих водіїв додалася ще одна біда.

Громадськість заявляє одне, чиновники – інше, але, мабуть, слів набагато більше, ніж реальних справ. Тож є велика вірогідність того, що про проблему небезпечних конструкцій у місті почнуть говорити тільки після якогось прикрого інциденту.

IMG_7295
IMG_7316
IMG_7305
IMG_7309




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер