<

У ситуації навколо охорони ДП “Волиньвугілля” у Нововолинську з’являються нові деталі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 30.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Питання заміни охорони на нововолинських шахтах дуже жваво обговорюють в інтернеті. На деяких сайтах вже з’явилася інформація про охоронну фірму ПП «МНЕВІС», представники якої приїжджали на ДП “Волиньвугілля” та поставили до відома виконуючого обов’язки гендиректора вугільного підприємства про заміну охорони на шахтах. На столі у Федора Богдана лежить договір з новою охоронною фіррмою. Як стало відомо журналістам “БУГу”, директор підписувати його не буде.

Депутат Нововолинської Міської Ради Володимир Власюк, з партії ВО “Свобода”, бачить у цій ситуації політичний підтекст, так як директором ПП “МНЕВІС” є помічник народного депутата Павла Кишкаря від партії “Самопоміч”. Також свободівець заявляє, що деякі активісти місцевих незалежних профспілок, які лобіюють питання на користь приватної охоронної компанії, належать до міської організації “Самопоміч”.

Працівники ДП “Волиньвугілля” спростовують інформацію про рейдерські захвати Нововолинських шахт, зазначаючи, що ні про які захвати не може іти мова, так як ніхто не дозволить охороняти ДП “Волиньвугілля” іншим охоронним компаніям.

“Ми навіть не знаємо процедури зміни охорони. Це нонсенс. Сюди приїжджають нікому раніше невідомі люди з Донбасу і хочуть усе підібрати під себе” – зазначає працівник ДП “Волиньвугілля”.

А так ситуацію коментує працівник служби охорони Валерій: “Ніякої заміни охорони на шахтах” не відбудеться. Це все чутки. Хлопці з приватної фірми з чим приїхали з тим і поїхали”.

За інсайдерською інформацією, інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що зараз державне майно з волинських шахт розкрадають ще більше ніж раніше, як при генеральному директорі ДП “Волиньвугілля” Михайлу Гарбузюку. Щоб протидіяти цьому розкраданню, з’явилась ініціатива замінити охорону на шахтах, та щоб вона підпорядковувалось на пряму Міністерству енергетики та вугільної промисловості, а не генеральному директору ДП “Волиньвугілля”. Подив викликає те, що будь-які спроби здійснити цей задум зустрічають жорсткий супротив. В ЗМІ поширюють інформацію що, нібито, ідуть рейдерські захвати.

Сьогодні, 30-го червня, журналісти “БУГу” помітили, що на сайті volynvugillya.com.ua зникла майже вся інформація про державне підприємство “Волиньвугілля”.

Інтернет-видання “БУГ” продовжує розслідувати справи про вугільні шахти Нововолинська, далі ще цікавіше.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця