<

Найєм, Заліщук, Лещенко та Корнацький офіційно вийшли з фракції БПП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:47 | 22.05.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

На позачерговому засіданні Верховної Ради 22 травня перший віце-спікер Ірина Геращенко оголосила про вихід із фракції БПП чотирьох народних депутатів: Мустафи Найєма, Сергія Лещенка, Світлани Заліщук та Аркадія Корнацького.

Про це повідомляє УП.

“Згідно з поданими заявами та відповідно до частини 3 статті 60 регламенту Верховної Ради повідомляю про вихід народних депутатів Світлани Заліщук, Аркадія Корнацького, Сергія Лещенка та Мустафи Найєма зі складу депутатської групи “Блок Петра Порошенка” (БПП це фракція – ред.)”, – сказала Геращенко.

Після цього спікер парламенту Андрій Парубій закрив позачергове засідання Ради, на якому нардепи відмовилися розглядати законодавчі ініціативи президента Володимира Зеленського щодо парламентських виборів.

Згідно з календарним планом, чергове засідання Верховної Ради відбудеться 28 травня.

Нагадаємо, народні депутати Мустафа Найєм, Світлана Заліщук та Сергій Лещенко заявили, що подали заяви на вихід із президентської фракції “Блок Петра Порошенка” у парламенті ще 28 лютого.

Заступник голови фракції Олексій Гончаренко повідомив, що члени партії “Блок Петра Порошенка. Солідарність” на з’їзді мають вирішити, чи позбавляти депутатських мандатів цих парламентаріїв. З’їзд так і не зібрався.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер