<

На Закарпатті батько вбив 28-річного сина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 9.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
1105
/ 1 коментар

На Закарпатті працівники поліції затримали зловмисника, який завдав смертельного ножового  поранення своєму сину. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання, зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення

У одному з приватних будинків на станції Оса неподалік селища Воловець було виявлено тіло молодого чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

На місці події працювали співробітники відділення поліції у Воловці та слідчі й експерти-криміналісти Головного управління поліції області. Після проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до вбивства 28-річного чоловіка може бути причетний його батько.

Відомо, що того вечора між ними виник побутовий конфлікт, у ході якого батько  схопив ніж і завдав синові удар у область серця. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці події. 

Поліцейські вилучили на місці події знаряддя злочину – ніж.  Самого ж фігуранта  затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство. За скоєне затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця