<

На «Ягодині» працює група європейських радників з питань технологічного оснащення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 18.07.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» працює група європейських радників високого рівня.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

Мета візиту – ознайомлення  з роботою, технічним та технологічним оснащенням, рівнями синхронності процедур прикордонного та митного контролів, взаємодії з суміжною стороною.

Детальні відповіді на такі питання необхідні у рамках опрацювання проекту Стратегії інтегрованого управління кордонами України, у якій митний пост Ягодин має вагоме значення як один із найпотужніших коридорів вантажного автомобільного сполучення з Європою.

Щодо практичних пропозицій Волинської митниці ДФС, презентовано Інтелектуальну систему керування рухом автомобілів в МАПП «Ягодин». Вона покликана оптимізувати роботу пункту пропуску, аби позбутися морально застарілих технологічних рішень, що ґрунтуються  на ручному режимі внесення інформації та її паперових носіях.

Автоматизація і максимальне уникнення людського фактору в процесах переміщення автомобілів та товарів через пункт пропуску, який буде керуватися електронною системою шлагбаумів з підсистемами відеоконтролю та зчитування номерних знаків і документів, забезпечить ритмічність роботи в зоні прикордонно-митного контролю. 

Також посадові особи Волинської митниці та Луцького прикордонного загону надали іноземним експертам іншу інформацію, яка їх цікавила.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер