<

На виборах у Харкові більше порушень, ніж на Херсонщині та Черкащині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:23 | 1.11.2021 / Новини / /
Перегляди
117
/ Коментарі відсутні

На початку виборів мера у Харкові спостерігачі ОПОРИ зафіксували більшу кількість процедурних порушень у порівнянні з двома округами у Херсонській та Черкаській областях, де обирають народних депутатів.

Про це на брифінгу 31-го жовтня розповіла голова правління організації Ольга Айвазовська, передає Укрінформ.

“Дві третини виборчих дільниць у Харкові – 73,6% – розпочали ранкове засідання о 7:15 або пізніше. Тому не всі суб’єкти виборчого процесу мали можливість слідкувати, де перебували виборчі бюлетені вночі, чи були вони у сейфі, чи не було пошкоджено печатку, чи була збережена виборча документація і таке інше”, – зазначила Айвазовська.

За її словами, протокол ранкового засідання, за спостереженнями ОПОРИ, вели на 78,5% виборчих дільницях: “Це проблема, тому що в нього вносяться дані, які важливі для етапу підрахунку голосів, а тут є затримки, хоча й незначні”.

Координатор ОПОРИ у Харкові Микола Зінченко повідомив кореспонденту Укрінформу, на дільниці по вулиці Луї Пастера помітили виборця, який фотографував бюлетень: “Правоохоронці зупинили чоловіка та викликали слідчо-оперативну групу. Зараз його опитують”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця