<

На Волині знову запроваджують аварійні відключення електроенергії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:16 | 31.10.2022 / Новини / , , /
Перегляди
1649
/ Коментарі відсутні

31-го жовтня з 17:01 год на території Волинської області згідно із розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго» застосовуються графіки аварійних відключень для населення.

Графік даних відключень електроенергії надати неможливо, оскільки відключення є не плановими, а аварійними, – повідомляє Волиньобленерго.

Порядок застосування черг аварійних відключень, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером Західного регіону.

У Відомстві зазначають, що ці заходи дають можливість уникнути хаотичного, некерованого відключення великої кількості споживачів та недопущення виникнення системної аварії.

“Графік аварійних відключень – це не графік із датою і переліком населених пунктів, це перелік ліній електропередач, які підпадають під негайне відключення у разі отримання відповідного розпорядження. Такі відключення почергово вводяться у всіх районах області. Просимо волинян із розумінням поставитись до ситуації, що склалась”, – йдеться у повідомленні.

Інформація про причини застосування зазначеного заходу, його початок, закінчення та інші відомості, що можуть створити уявлення про потенціал енергетичних об‘єктів, є інформацією із обмеженим доступом у період воєнного стану.

Також закликають малий, середній бізнес та побутових споживачів з 07:00 до 23:00 мінімізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок.

Нагадаємо, вранці Волиньобленерго опублікувало графіки віялових відключень, проте через ранкові обстріли знову повідомили, що їх не дотримуватимуться, а електроенергію вимикатимуть в екстренному порядку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця