<

На Волині зібрано понад 2,2 мільярда гривень податкових платежів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 6.01.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом 2014 року волинські платники податків сплатили 2 мільярди 224 мільйона гривень податкових платежів, – інформує координаційно-моніторингове управління Головного управління ДФС у Волинській області.

Лише у грудні до Зведеного бюджету на Волині сплачено 248,5 мільйона гривень податків і зборів. Таким чином, в останній місяць року зафіксовано позитив у сплаті податків на рівнів 18,8 відсотка до показників грудня 2013 року.

Ще одна показова тенденція – зростання грудневих надходжень на 38,3 відсотка до середньомісячних поступлень  у 2014 році.

«Цей факт особливо втішає на початку нового фінансового року. Наш системний і активний діалог з бізнесом, вдосконалення інструментів аналітики та заходи роз’яснювального характеру у минулому році дали свій перший ефект у вигляді зростання платежів до бюджету в кінці року. А це дозволяє зі стриманим оптимізмом прогнозувати податкові надходження до бюджетів всіх рівнів у новому році», – підкреслив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Наразі аналітика свідчить про сплату волинським бізнесом  914,4 мільйона гривень до держбюджету. Водночас громадяни та представники підприємництва поповнили місцеві скарбниці 1,3 мільярда гривень платежів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця