<

На Волині зібрано 1,2 мільярда гривень податкових платежів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 2.06.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом січня – травня 2015 року на Волині до бюджетів всіх рівнів зібрано 1.2 мільярда гривень податків і зборів. Це на 412,9 мільйона гривень більше показників минулого року.

Про це на розширеному засіданні колегії Волинської ОДА повідомив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

«З початку року збір до загального фонду держбюджету на Волині склав 599,3 мільйона гривень, додатково надійшло 49,9 мільйона гривень. Бюджетні призначення  доходів місцевих бюджетів в частині платежів, що адмініструються органами ДФС забезпечено на рівні 137 відсотків», – поінформував членів колегії Віталій Чуй.

Зокрема, за словами керівника ГУ відомства в області надходження до місцевих бюджетів склали 624,1 мільйона гривень. або на 160,7 мільйона гривень більше, ніж у минулому році.

«Цього року приріст доходів відбувся як до державного, так і до місцевих бюджетів, який обумовлений і результатами виконання доручень та розпоряджень обласної державної адміністрації, ініціаторами яких і виступало Головне управління ДФС в області», – наголосив Віталій Чуй.

Щодо перспектив  наповнення бюджетів, то, як зазначив Віталій Чуй,  активний діалог з бізнесом, якісне адміністрування  та чітке виконання розпоряджень виконавчої гілки влади щодо впорядкування земельних відносин дозволяють прогнозувати позитивну тенденцію наповнення як державного, так і місцевого бюджетів  у 2015 році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця