<

На Волині невідомі порубали собаку помічника нардепа. Фото 18+

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 2.05.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Невідомі особи в ніч з 1 на 2 травня проникли на територію будинку, де мешкає помічник народного депутата від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ірини Констанкевич Олександр Самчук, та по-звірячому познущалися з його собаки. Інцидент трапився у Маневичах

«Сьогодні вночі хтось познушався над моїм псом. Зірвали замок з вольєру і порубали сокирою тварину до невпізнаваності. Не хочу вдаватися до деталей, адже картина не для людей зі слабкими нервами. Думав усипити, але ветеринар сказав, що є шанс на порятунок. Не знаю, чи це – попередження мені чи хтось мав на собаку зуб, але так міг вчинити лише нелюд, для якого і людину вбити, схоже, – не буде проблемою», – розповів Олександр Самчук, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Помічник нардепа звернувся з відповідною заявою у поліцію.

За словами Олександра, псу, вочевидь, хотіли відрубати голову, але врятував нашийник. Також дещо сполохали злочинця місцеві хлопці, які неподалік на освітленому ліхтарями спортичному полі грали у той час у футбол.

На момент спроби вбити собаку, у будинку Олександра нікого не було. Сам хлопець припускає, що за ним могли слідкувати. Адже у вольєр потрапили за хвилин 15-20, які тільки він пішов з дому.

Пес на кличку Білий – нечистокровна анатолійська вівчарка. Олександр підібрав його вже дорослим собакою цієї зими. До цього – тварину часто можна було бачити біля місцевого супермаркету, до якого він приходив у пошуках їжі.

Олександр зауважує, що собака нікого не покусав та ні на кого не нападав.

Пес постійно перебуває у вольєрі. У селищі чоловік водив його на повідку, а випускав побігати лише у місцях, де не було людей. В окрузі добре знали, що до тварини хлопець дуже прив’язаний.

Зауважимо, що Олександр має досить активну громадянську позицію, відверто висловлює свої думки публічно, часто розміщує критичні дописи на своєму акаунті у соціальній мережі Facebook.

Якщо комусь відомі деталі цього інциденту, Олесандр просить їх повідомити.

Фото 18+




коментарів: 3
  1. Хворі на голову, з дитячими комплексами неповноцінності. Таких треба відправляти на примусове лікування. Одне діло, коли виясняти відносини між людьми, а інше діло – скалічення домашньої тварини, яка ну аж ніяк не в курсі, хто правий, хто винуватий і хто кому і що винен. Це не по-людськи і навіть не по-звірячому.

  2. Бідна собака.Це нелюди могли таке зробити з собакою .Бажаю Білому пошвидше видужати.

  3. Чем больше познаю людей,тем больше НРАВЯТСЯ САБАКИ. Дибіли.Хай ще би іх так порубали,вони на це заслуговують.Собаці одужання ій повезло з господарем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер