<

На трасі Київ-Харків у перекинуту фуру з яблуками, яка лежала на дорозі два дні, врізався молоковоз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 24.09.2018 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

23-го вересня близько 13:30 на шосе Харків-Київ MAN з молоком врізалася у перекинуту набік вантажівку Volvo, що перевозила яблука і 21-го вересня перекинулася  та була залишена на дорозі. В результаті ДТП тоді помер водій фури. Як виявилось – житель Волинської області.

За словами водія MAN, він рухався по Харківському шосе у бік Києва, його почав обганяти легковий автомобіль, внаслідок чого чоловікові довелося зміститися вправо. По нещасливій випадковості, саме на цьому проміжку дороги 21 вересня перекинулася фура Volvo з яблуками, водій якої, на жаль, не вижив, -повідомляє Інформатор.

Через погану видимість і відсутність знаків об’їзду, водій MAN не помітив перевернуту вантажівку і врізався в неї. Удар був такої сили, що машину занесло і вона перекинулася.

Внаслідок аварії водій MAN отримав травму руки і голови. У тягача сильно пошкоджена кабіна. Від удару лопнула цистерна і на проїжджу частину вилилося молоко. На місці працював екіпаж патрульної поліції і “швидка”.

https://youtu.be/J2xydM3xJmM

У ДТП 21-го вересня, коли перекинулася вантажівка Volvo на дорогу висипалася величезна кількість яблук, загинув водій вантажівки. Як пише Любешівська районна газета “Нове життя” водій Volvo – житель села Березичі Любешівського району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок