<

На Полтавщині померла 4-річна дівчинка, на яку впало дерево в дитсадку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 22.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
432
/ коментарі 2

21-го жовтня у дитсадку № 19 міста Кременчук Полтавської області внаслідок падіння дерева через сильний вітер травмовано двох дітей та виховательку.

У реанімаційному відділенні Кременчуцької міської лікарні померла 4-річна дівчинка, повідомляє УНІАН.

Медики намагалися врятувати життя дитини, залучивши фахівців з Полтави, а також планували в разі необхідності залучити санавіацію аби її транспортувати до лікарні в Полтаву.

Як повідомили лікарі та педагоги, п’ятирічний хлопчик отримав перелом стегна. Постраждалу виховательку доставили до лікарні “Кременчуцька”.

За наявною інформацією, діти гуляли в павільйоні, і коли здійнявся вітер, вихователька повела їх до приміщення. Тоді й сталася надзвичайна подія. У дитсадку зазначають, що дерево було неаварійним і кронованим.

За фактом травмування двох малолітніх дітей (5-річного хлопчика та 4-річної дівчинки) в одному із садочків міста Кременчук слідчий Кременчуцького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури відкрив кримінальне провадження.

За процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання тілесних ушкоджень двома вихованцями дошкільного навчального закладу.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за попередньою кваліфікацією – невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 137 КК України).




коментарів: 2
  1. При наших навчальних закладах теж ростуть дерева. І переважно вони не молодші від самого міста. Цікаво чи внормовано цей момент в Державних будівельних нормах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця