<

На митному пункті пропуску “Устилуг” вилучено наркотики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 6.06.2016 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

За інформацією Держприкордонслужби України, працівниками Львівського прикордонного загону виявлено трьохста пігулок наркотичної дії у пункті пропуску «Устилуг».

Волинська митниця ДФС стверджує, що подана ДПСУ інформація у засоби масової інформації по факту виявлення 300 пігулок, які можливо являють собою медичний препарат «Субутекс», а також спрацювання службової собаки Тедді на м/п «Устилуг» 05.06.2016, є недостовірною та повідомляє наступне.

05.06.2016 в зону діяльності м/п «Устилуг» Волинської митниці ДФС в напрямку «в’їзду в Україну» по смузі спрощеного митного контролю «зелений коридор» в’їхав транспортний засіб марки «BMW» під керуванням громадянина України.

В ході проведення поглибленого митного огляду, спільно з працівниками СБУ у Волинській області, посадовими особами управління боротьби з митними правопорушеннями Волинської митниці ДФС, в салоні автомобіля під кожухом рукоятки коробки передач було виявлено згорток обмотаний поліетиленовою плівкою з вмістом таблеток овальної форми в кількості триста штук вагою 136,4 г.

Виявлені пігулки можуть становити собою медичний препарат «Субутекс», що синтезований із морфіна та відноситься до групи опіатів, які є особливо небезпечною наркотичною речовиною.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ст.305 КК України.

Враховуючи виняткову важливість надання громадськості та суспільству інформації, Волинська митниця ДФС звертається з проханням до Львівського прикордонного загону в подальшому не допускати фактів оприлюднення неправдивої інформації щодо результатів оперативної роботи на митному посту «Устилуг».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця