<

На київському вокзалі схоплені п’ять копів-обкрадачів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:26 | 5.09.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уночі проти 5 вересня на Центральному залізничному вокзалі Києва провели спецоперацію із затримання п’яти патрульних, які тривалий час здійснювали напади на подорожуючих громадян і грабували їх.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, ці працівники поліції під час несення служби на території вокзалу під різними приводами доправляли в поліцейське приміщення громадян, які подорожували чи були в нетверезому стані. Застосовуючи щодо затриманих спецзасоби (наручники, сльозоточивий газ), а також фізичне насильство, міліціонери грабували їх. Зазвичай здобиччю зловмисників ставали гроші, мобільні телефони та інші цінні речі.

Встановлена причетність зловмисників до щонайменше 10 нападів на громадян, вчинених з березня до вересня поточного року.

Під час негласних слідчих дій задокументовані факти кришування цими поліцейськими кишенькових злодіїв з подальшим перерозподілом викрадених коштів.

Затримання співробітників поліції відбулося під час здійснення ними одного з пограбувань громадянина на вокзалі.

Усім затриманим правоохоронцям оголошено про підозру в перевищенні влади чи службових повноважень працівником правоохоронного органу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця