<

На Київщині молодики розтрощили вагон електрички

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:43 | 12.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

10-го жовтня о 22.50 на перегоні Фастів—Мотовилівка, що на Київщині, групою невідомих осіб фактично було зруйновано вагон приміського електропоїзда № 6036 Фастів—Київ. Вандали розбили всі вікна, повиривали дивани для сидіння, розбили скло автоматичних дверей, пошкодили внутрішнє обладнання салону вагона.

Помічник машиніста помітив зловмисників та відразу повідомив у поліцію. Однак це звернення представниками правоохоронних органів по гарячих слідах було залишено без реагування, – інформує Магістраль.

Правоохоронці приїхали за неодноразовими викликами на станцію Фастів лише вранці 11-го жовтня. Подібна пасивна, бездіяльна позиція викликає подив, практично заохочує зловмисників і загрожує рецидивами таких інцидентів на залізничному транспорті. Справа честі та обов’язку для правоохоронців — встановити та притягнути до відповідальності винних у цьому кричущому вчинку.

Водночас, виконуючи свої зобов’язання з перевезень, вранці 11 жовтня залізничники були змушені відправити поїзд за маршрутом, закривши зруйнований хуліганами вагон, оскільки відремонтувати його можна лише в умовах депо. Таким чином від агресивних дій вандалів потерпіли як залізниця, так і пасажири.

За попередніми оцінками, завдано збитків на 200 тисяч гривень.

Раніше повідомлялось, що за 8 місяців Укрзалізниця витратила мільйон гривень на відновлення приміських поїздів, що постраждали від вандалізму.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер