<

На Донбасі за добу загинуло п’ять військових, 38 поранили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 4.06.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Найбільших втрат силовики зазнали під Мар’їнкою.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинуло 5 українських військових, 38 було поранено, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За словами Лисенка, внаслідок обстрілу з боку сепаратистів також є втрати серед мирного населення в Мар’їнці: 2 людини загинуло і 5 одержали поранення.

“Найбільших втрат наші сили зазнали під Мар’їнкою та Луганськом”, – уточнив спікер Адміністрації президента з питань АТО.

Також Лисенко поінформував про те, що в середу звільнили бойця Нацгвардії України, котрого бойовики незаконно утримували на Донбасі впродовж 9 місяців.

Раніше радник президента, волонтер Юрій Бірюков повідомив про те, що в середу, 3 червня, на Донбасі загинуло 5 військових особового складу ЗСУ і з них 4 – під Мар’їнкою (на заході від Донецька).

Разом з тим Бірюков повідомив про те, що за минулу добу було поранено 39 військових. З них один з 43-го окремого мотопіхотного батальйону, 26 з 28-ї окремої мотострілкової бригади, 11 з 30-ї окремої мотострілкової бригади, 1 гвардієць Нацгвардії України. Також українська сторона втратила один ГАЗ-66 та 2 автомобілі УАЗ-452.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця