<

На Донбасі бойовики застосували проти українських військових Гради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:37 | 16.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Упродовж поточної доби бойовики тричі відкривали вогонь по українських позиціях у районах населених пунктів Світлодарськ, Павлопіль і Водяне.

Цієї ночі вперше за кілька місяців терористи застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град, повідомляє прес-центр ООС.

Розриви реактивних снарядів зафіксовані на позиціях у районі Світлодарська. Також українські позиції у цьому районі були обстріляні з міномету калібром 120 мм. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил цієї доби немає.

Минулої доби терористи 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, у тому числі шість разів із озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями.

Бойовики стріляли із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП. Також були застосовані міномети калібром 120 та 82 мм.

Обстріли були зафіксовані поблизу Кримського, Новозванівки, Світлодарська, Луганського, Новолуганського, Майорська, Мар’їнки, Авдіївки, Опитного, Пісків, Красногорівки, Новотроїцького, Новомихайлівки, Кам’янки, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного. З мінометів калібром 120 мм були обстріляні українські позиції неподалік Світлодарська та Гнутового, а калібром 82 мм – в районі Кримського, Луганського та Гнутового.

Також зафіксовано чергову провокацію на ділянці розведення сторін в Станиці Луганській. Терористи прицільно обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї.

У штабі також додали, що внаслідок бойових дій двоє українських військових отримали поранення.

За даними розвідки, двох бойовиків було знищено, трьох поранено.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер