<

На багатолюдних вокзалах встановлять зарядні станції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:56 | 7.01.2023 / Новини / /
Перегляди
46
/ Коментарі відсутні

Зарядні станції для смартфонів виготовлені в рекордні терміни в Туреччині спеціально для Укрзалізниці.

На залізничних вокзалах з’являться безкоштовні зарядні станції. Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці, передає Кореспондент.

6-го січня Укрзалізниця отримала 100 потужних зарядних станцій для смартфонів, які будуть встановлені на вокзалах з найбільшим пасажиропотоком.

Перші станції вже зайняли місце в київській Фортеці незламності. Ці зарядні станції надані Kusto Group групою казахстанських підприємців, які активно підтримують гуманітарні проекти в Україні. Одна така станція може заряджати до 33 пристроїв одночасно і дозволить українцям, які подорожують, завжди бути на зв’язку, незважаючи на можливі блекаути”, – йдеться в повідомленні. Повідомляється, що станції зроблено в рекордні терміни в Туреччині спеціально для Укрзалізниці.

Раніше повідомлялося, що поїзд Київ – Кишинів, який Укрзалізниця запустила у листопаді минулого року, потрапив у топ залізничних маршрутів Європи на 2023 рік. Нагадаємо, у листопаді Україна та Молдова відновили рух пасажирських поїздів за маршрутом Київ – Кишинів після перерви у 24 роки. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця