<

«Укрзалізниця» запускає романтичний експрес до Дня закоханих

08:39 | 11.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
85
/ Коментарі відсутні

«Укрзалізниця» в партнерстві з Mastercard 14-го, 16-го та 18-го лютого запустить «Потяг до тебе» присвячений Дню закоханих. У 2024 році романтичний експрес курсуватиме не лише в Києві, але й у Львові.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

Половину місць безкоштовно надали пораненим військовослужбовцям на реабілітації, щоб ті, завдяки кому всі ми маємо можливість безпечно подорожувати країною, змогли провести час зі своїми половинками та створити нові «залізні» спогади. 

«На пасажирів очікує романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка, – зазначають в «Укрзалізниці». 

Подорож Києвом і Львовом триватиме більше ніж 2 години, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі.  Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10.

Квитки на цей рейс матимуть різну вартість залежно від дня тижня, ціни стартують від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві. Продаж відкриється о 17:00 виключно в застосунку Укрзалізниці.

Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний, а також Львів — Львів-Романтичний. 

«Вечеря не входить до вартості квитка, кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа», – додали у повідомленні. 

В «Укрзалізниці» також зазначили, що на пасажирів-військових очікує додатковий поетичний сюрприз від Сергія Жадана. 

У разі повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Посадка та висадка під час тривоги – через підземні переходи у Києві та обхідними сходами у Львові. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота