<

Михайло Імберовський прокоментував вихід Бабійчука та Зінкевича з фракції “Самопоміч”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 13.04.2017 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

12-го квітня під час сесії Волинської обласної ради з фракції “Самопоміч” вийшли депутати  Борис Бабійчук та Костянтин Зінкевич, у результаті чого фракція припинила своє існування.

30-го березня у Львові на засіданні Виконавчого комітету політичної партії діяльність Володимир-Волинської “Самопомочі” визнали незадовільною.

Михайло Імберовський  розповів, що як голова фракції отримав заяви від депутатів Бабійчука та Зінкевича і, згідно регламенту обласної ради, повідомив про це Ігоря Палицю.

“Думаю, якщо люди дали згоду йти на вибори до місцевих рад від певної політичної партії, то, відповідно, повинні були мати якісь зобов’язання. А що стосується виключення їх з партії, то переконаний в тому, що реакція керівництва обов’язково буде.

Для мене, як члена фракції, таке рішення було неприємним та несподіваним. Кожен із нас,  йшовши під прапорами “Самопомочі”,  брав на себе певні обов’язки. Ключовим для мене є відповідальність”, – додав він.

Борис Бабійчук прокоментував свій вихід із фракції.

“Всі депутати від політичного осередку “Самопоміч”, що були обрані, працюють й надалі над питаннями та проблемами. Ці заяви не означають, що ми з чимось  не згідні. Все нормально. Це організаційні моменти, через які потрібно пройти. Якщо буде гідне розуміння всередині партії, то думаю, що згодом будуть інші заяви, більш приємні.

На сьогодні, особисто я вважаю, що це питання потрібно закрити і далі працювати представникам фракції  єдино”, – розповів він.




один коментар
  1. Боря розкажи краще за скільки срібляків продався Палиці? Хіба це по християнськи? Боря-Боря!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер