<

МВФ відклав обговорення програми для України – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:22 | 19.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Рада директорів Міжнародного валютного фонду відклала обговорення антикризової програми для України, заплановане на 20 березня.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на обізнане джерело в МВФ, – пише Корреспондент.

“Повідомлення про відстрочку обговорення було розіслано в суботу вранці”, – повідомив співрозмовник.

За його словами, це дуже незвично, якщо не безпрецедентно, оскільки до засідання, по суті, все було вже підготовлено. За підсумками обговорення очікувалося завершення третього огляду програми і надання Києву чергового кредитного траншу в розмірі $ 1 млрд.

Рішення відкласти дискусію в останній момент могло бути прийнято тільки за згодою найвищого керівництва МВФ, повідомив співрозмовник.

Тим часом, у суботу директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард і її перший заступник Девід Ліптон перебували не у Вашингтоні, а в німецькому Баден-Бадені на нараді фінансистів “Великої двадцятки”.

У повідомленні про перенесення обговорення зазначено, що “коротка відстрочка необхідна для оцінки розвитку подій за останній час і політичних заходів, що впливають на фінансовий сектор і більш широкі е




коментарів: 3
  1. на майдані всі казали шо візьмуть нас в Европу, в НАТО. І шо???? Де та революція гідності???

  2. Хай вже не копійки не дають тим баригам, то може вони скорше повиїзжають в свої штати, швейцарії, канади, як не буде чим тут поживитись. Бо дістали

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер