<

Майже пів тонни риби запустили в озеро Сомин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 15.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
64
/ коментарі 2

12-го березня відбулося зариблення озера Сомин, поблизу села Сомин Турійського району. Вселення здійснювалося з ініціативи та за рахунок коштів небайдужих громадян та рибалок-любителів Луківської сільської ради.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохороного патруля.

До озера випустили 1 269 молодої риби, загальною вагою 450 кг. Так, випустили: 220 кг коропа (629), 150 кг білого амура (429) та 80 кг товстолоба (211). Вага одного екземпляра малька становила від 350 до 380 грамів.

Контроль за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів здійснювали працівники Волинського рибоохоронного патруля. Також у заході взяли участь представники органів місцевого самоврядування, рибалки –любителі та громадськість.

Зарибок виростили в ставовому рибному господарстві у селі Холонів Горохівського району.

“Дякуємо всім, хто долучився до зариблення, за небайдужість до рибної галузі та допомогу у збереженні водних біоресурсів. Такі акції сприяють не лише збільшенню видового різноманіття, але й відновленню рибогосподарського потенціалу наших водойм. Закликаємо громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях вселення. Якщо Ви помітили порушення правил рибальства просимо невідкладно повідомляти на телефонну «гарячу лінію»: (067) 360-78-40”, – прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.




коментарів: 2
  1. Зариблення проводилось за ініціативи та фінансування підводних мисливців Волині, можу скинути накладу!!!

  2. Тільки ніяка то не сільська рада а група Підводних Мисливців зібрали кошти і купили рибу і все організували самостійно не викривляйте інформацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця