<

Маріупольцю, який пропагував «русскій мір» у Луцьку, оголосили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 11.08.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
469
/ Коментарі відсутні

Мешканець Маріуполя після повномасштабного вторгнення рф в Україну утік від російських військ до Луцька. Чоловік оселився в обласному центрі Волині, однак систематично та публічно підтримував дії держави-агресора, виправдовував дії ворога та його збройних формувань, окупаційних адміністрацій та закликав до співпраці з ними.

Про це пропагандист писав у соціальних мережах, а також систематично проштовхував російські наративи у спілкуванні з іншими громадянами, повідомляє СБУ Волині.

У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника у Луцьку, правоохоронці виявили та вилучили осколкову гранату, набої різного калібру та холодну зброю, ворожу пропагандистську атрибутику.

Слідчі СБУ повідомили уродженцю Маріуполя про підозру у вчиненні ним злочинів, передбачених ч.1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами);

Нагадаємо: Закликала до знищення керівництва України: СБУ затримала пропагандистку з Камінь-Каширського




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер