<

У Любомльському районі зафіксували два факти порушення карантинних обмежень за тиждень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:36 | 24.03.2020 / Любомль / , , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У період з 16-го по 23-тє березня у Любомльському районі поліцейські зафіксували два факти порушення карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Любомльського району.

19 березня в селі Згорани Любомльського району, всупереч вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211, підприємець не вжив заходів щодо припинення діяльності магазину продажу товарів сільськогосподарського та будівельного призначення, чим вчинив адміністративне правопорушення передбачене ст. 44-3 КУпАП.

Санкція статті передбачає накладення штафу увід 17 000 грн. до 34 000 грн.

За тиждень до Любомльського відділу поліції надійшло 153 звернення громадян. З них 121 розглянули у відповідності ЗУ “Про звернення громадян” та по 12 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

З-поміж зареєстрованих кримінальних правопорушень дві крадіжки, одне шахрайство, один факт дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, один факт нанесення тілесних ушкоджень, один злочин проти довкілля та інші. .

Упродовж тижня на території району трапилось 3 ДТП, з них 1 – з потерпілими. Також поліцейські виявили 8 фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксували 127 порушення ПДР.

Також поліцейськими зафіксовано 15 випадків перебування осіб, у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 11 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, також виявлено 4 порушень правил дозвільної системи та 8 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб.




один коментар
  1. Можна торгувати, але не всім. Магазини Єва і Копійочка працюють собі без обмежент

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця