<

Петро Шпига розповів про збройні напади на людей у Любомльському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:27 | 19.05.2016 / Любомль /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Неодноразові випадки нападу на людей з вогнепальною зброєю зафіксували у Любомлі.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради 19 травня, – пише видання ІА Волинські новини. 

Під час презентації програми профілактики правопорушень у Волинській області на 2016-2020 роки депутат Вячеслав Богданзапитав тимчасово виконувача обов’язків начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпигу щодо ситуації зі збройними нападами на людей у Любомльському районі.

Зі слів депутата, такі напади з використанням вогнепальної зброї тривають впродовж чотирьох місяців, а місцевий керівник поліції не може пояснити громаді, що зроблено для виправлення ситуації.

Петро Шпига відповів, що цього року зафіксували 4 напали зі зброєю на людей у Любомлі, аналогічні випадки траплялися і минулого року. Один випадок, з його слів, розкритий і причетні особи затримані. Щодо трьох інших випадків, які нерозкриті, він зауважив, що особи зловмисників встановлені і зараз тривають оперативно-пошукові заходи. Ситуація, мовляв, контрольована. Водночас, очільник Нацполіції зауважив, що поліція не може фіксувати в’їзд на територію області гастролерів – зазвичай, місцеві злочинці замовляють виконавців з інших регіонів, зокрема зі сходу.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер