<

Невідомі понищили дорожні споруди та знаки на Любомльщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:39 | 12.09.2016 / Любомль /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Невідомі понищили дорожні споруди та знаки, які були встановлені на повороті з міжнародної траси Ковель-Ягодин на Любомль.

Дорожні знаки при в’їзді в Любомль погнули, а стовпчики, які показують межі проїжджої частини та напрямок руху вночі, абсолютно всі “полягли” рядком по обидві сторони шосе, – інформує КОРДОН.

Як зазначає видання, поряд (за метрів 50) дорожню розмітку останні два дні наносять комунальники. Дорога державного значення, тож дорожники мали б повідомити про факт такого вандалізму в поліцію.

Зі слів заступника начальника відділу поліції – керівника патрульної поліції Анатолія Грищука, подібних повідомлень не надходило у Любомльський відділ поліції. Але за фактом телефонного дзвінка від журналістів зареєструють цей випадок й перевірять ситуацію, адже нещодавно там була дорожньо-транспортна пригода й кілька стовпців вже тоді постраждали.

“Нас би мали повідомити, насамперед, про такі випадки відповідні дорожні служби. Наразі Любомльський відділ поліції попереджає, що за пошкодження автомобільних доріг, дорожніх споруд, залізничних переїздів, технічних засобів регулювання дорожнього руху може наставати, як адміністративна відповідальність (за статтею 139 КУпАП), так і кримінальна відповідальність (за умисне пошкодження майна, передбачена статтею 194 ККУ)”, – зазначив Грищук.

Також він додав, що вже розпочали встановлення відеокамер на вулицях міста та виїздах з Любомля. Тож подібні дії зловмисників відтепер буде не так уже й складно зафіксувати.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер