<

Мешканка Любомльського району відсидить 7 років за жорстоке вбивство чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 16.10.2015 / Любомль /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Апеляційний суд Волинської області задовольнив апеляційну скаргу прокуратури області на вирок Любомльського районного суду від 27 травня 2015 року, яким 46-річну мешканку села Будники Любомльського району було визнано винною у вбивстві з необережності й призначено їй покарання у виді 4 років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового терміну.

3 березня цього року під час сварки зі своїм чоловіком жінка завдала йому кількох ударів ножем у живіт. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік за кілька годин помер. Викликати «швидку» потерпілому жінка не захотіла, – інформує прес-служба прокуратури Волині.

Суд першої інстанції, постановляючи обвинуваченій вирок, не врахував висновків експерта, згідно яких жертва не могла кілька разів сама «наштовхнутися» на ніж із такою силою, щоб отримати два проникаючих поранення у живіт.

Апеляційний суд Волинської області дослухався до аргументів прокурорів й, кваліфікувавши дії обвинуваченої як умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого, призначив їй покарання у виді 7 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця