<

Любомльським школярам розповіли про правила пожежної безпеки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:48 | 23.04.2019 / Любомль / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

22-го квітня у Любомлі в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» рятувальники розповіли школярам про правила пожежної безпеки. У акції взяли участь вихованці ЗОШ №1.

Про це повідомила прес-служба ДСНС у Волинській області.

Фахівці ДСН ознайомили дітей з технічним оснащенням підрозділу, а також нагадали про заходи безпеки в разі виникнення ситуацій, небезпечних для життя і здоров’я малюків.

22042019.jpg

Пожежники продемонстрували дітям різноманітні способи гасіння пожежі. Вихованці садочку з цікавістю та захопленням спостерігали, як рятувальники швидко розгортають рукавні лінії та справляються з вогнем. Малеча з радістю допомагали гасити вогонь і, водночас, могли спробувати себе у ролі пожежника.

На завершення працівники служби порятунку звернули увагу дітей на правила пожежної безпеки вдома, застерегли від пустощів з вогнем та від неправильних дій при виявленні підозрілих предметів чи застарілих боєприпасів, нагадали номери телефонів для виклику допомоги.

22042019 (1).jpg

Діти подякували за проведене заняття та пообіцяли в майбутньому дотримуватись правил безпеки у різних життєвих ситуаціях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця