<

Лукашенко доручив повністю перекрити кордон з Україною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:14 | 3.07.2021 / Новини / , , /
Перегляди
725
/ коментарів 11

2-го липня Олександр Лукашенко доручив прикордонним військам повністю перекрити кордон з Україною.

«Величезна кількість зброї надходить з України в Білорусь. Тому я доручив прикордонним військам повністю перекрити кордон з Україною», – заявив Лукашенко, цитує БелТА, – пише УНІАН.

Також він зазначив, що в цей час виявлено створені «сплячі» терористичні осередки, так звані загони самооборони. Мета цих осередків, за словами Лукашенка, нібито насильницька зміна влади в «день ікс».

“Вони самі поки не знають, що це за день ікс: до нього треба підвести наш народ”, – передає його слова агентство.

Нагадаємо, що 3 липня Білорусь святкує День Незалежності.

Разом з тим Міністерство закордонних справ України поки не підтверджує закриття кордону з боку Білорусі, в коментарі УНІАН повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

“Україна категорично відкидає закид Олександра Лукашенка про нібито постачання зброї з України. Ми ніколи не втручалися у внутрішні справи Білорусі. Не збираємося цього робити і в майбутньому. Очікуємо такої ж позиції від Мінська, щоб північний кордон залишався простором безпеки”, – наголосив речник.

За його словами, політика Української держави “спрямована на підтримку законних інтересів білоруського народу, який заслуговує на гідне життя в демократичній країні, де поважаються права людини та існує верховенство права”.

“Українська сторона наразі не отримувала офіційних повідомлень про закриття кордону з боку Білорусі. Від такого кроку постраждав би, насамперед, білоруський народ”, – заявив Ніколенко.




коментарів: 11
  1. Якої зброї з України боїться Бацька? Смішно. Україна–це цивілізована європейська держава, де вся зброя знаходиться в правоохоронних органах або в армії. Максимально, що має громадянин України–це рогатка за яку і то суворо карають. А сплячі терористичні осередки? Може в Білорусі є така нечисть. А підозрювати нашу країну–верх цинізму. Нацкорпус, Свобода, Правий сектор–це тимурівські організації, які працюють вихователями в дитячих садочках, займаються благодійністю, допомогою пенсіонерам і бідним білорусам, які тут шукають тут притулку.
    Та й чого їхати до бульбашів, коли судячи з фото, в них холодна зима.

  2. Натомість Україна нехай запровадить санкції і не купуватиме в бульбашив бульбу!!!

    • …а також бензин, дізель и електричество (до зими, як вже й вирішили…хоча бацько може звикнути і не стане продавати й взимку…)

  3. бацько – справжній друг українців ! адже тепер ціни на продукти в України повинні зменьшитись, по законам капиталізьму, чи не ?

  4. Бaцькa як забор навкруги нас побудує, то головне – аби бетоном не почав заливати. Бо той може!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер